Біжутерія

Біжутерія - це дуже широке поняття. Від дешевих пластмасових виробів до прикрас, виготовлених із благородних металів. Колись маючи призначення замінити дорогі прикраси для щоденного використання, біжутерія стала окремою галуззю "прикрасової прописловості" із своїми елітними представниками.

ПіпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ


Намиста

Намисто - давня і дуже поширена жіноча прикраса на території України. Намиста були різними, і носилися по різному, і виготовлялися з різних матеріалів, мали різну форму та колір. Звісно, що найбільше цінувалися намиста з природних дорогих каменів чи іншого матеріалу - гранату, смальти, бурштину, перлів, коралів. На територію України також потрапляли намиста, завезені з Італії - з різнокольорового скла, в якому були вкраплення золота. Але на повсякдення для складання намиста використовувалися доступніші природні матеріали - плоди чи кісточки рослин, зерна, кісточки овочів.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Заколки

Для чого потрібно купувати заколки? Правильно, щоб волосся заколювати. Щоб патлі по вітру не розвівалися, ув очі щоб не лізли.

Але це стосується жінок.

Чоловіки ходять із стильними стрижками.

Хоча, якщо є чоловіки з довгим волоссям, очевидно повинні бути й заколки для чоловіків.

Тут потрібно дослідження проводити.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Сережки

Зазвичай сережки купуються в комплекті разом з намистом. Але можна купити сережки і окремо.

Тут вже підбирайте і під одяг, і під ситуацію, і під колір своїх неповторних очей.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Каблучки

На відміну від обручки, яка надівається раз  і на завжди та одиничному екземплярі, каблучки можна міняти бодай не щодня. Де купити каблучку, перстень - про це вам будь-яка киянка, що живе на Березняках, відповість.

Звісно, що в Скрині, на проспекті Тичини, 16/2

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів