Галантерея

Дамські сумочки, чоловічі краватки, рукавички, шарфи, носовички, парасольки, гребінці - все це об’єднується одним словом - галантерея. Хочете бути галантним і мати елегантний вигляд - завітайте до галантерейного відділу супермаркету Скриня.

ПіпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ


Сумки жіночі

На вигляд - невеличка, а вміщує стільки, що й не повіриш!

Це - звичайна жіноча сумочка. Вона може бути мініатюрною, середнього розміру, великою. Лише для носовичка та ключів, для бізнес-блокноту чи для відвідування супермаркету. Але в будь-якому випадку туди вміститься буквально ВСЕ!

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Сумки чоловічі

Чоловічі сумки не тільки для бізнесу, а й для подорожей, відпочинку, відряджень. Та й до спортклубу можна завітати.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Парасольки

Взагалі-то слово «парасолька» означає  «від сонця». Спочатку вона й використовувалася саме для захисту від сонця. Ну а життя розставило все на свої місця. Зазвичай у нас від сонця під парасолькою ховаються хіба що відпочивальники на пляжі та продавці влітку на відкритих майданчиках. Основне ж призначення наших парасольок - захищати від дощу.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Чохли для ключів

Чохли для ключів мають декілька призначень:

  • - щоб всі ключі були в одному місці
  • - щоб легко було їх знайти у сумці, барсетці, портфелі
  • - і щоб не дзеленькотіли зайвий раз 

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Окуляри

Окуляри можуть бути не тільки оптичним медичним прибором. Навіть людям із відмінним зором влітку рекомендовано носити окуляри з темними лінзами, щоб захистити очі від ультрафіолетового випромінювання. Ну а оскільки окуляри ми носимо на обличчі, вони стали також і елементом індивідуального стилю, якщо правильно підібрати їх під тип обличчя, колір волосся, вік, стать та поведінку.

Окрім того існує дуже багато різновидів оправ, які мають свої назви, своїх виробників, свою вартість та інші споживацькі властивості.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Портмоне

Портмоне - невелика але зручна річ, де можна зберігати дрібні ділові папери, візитні картки, пластикові картки, паперові гроші. Хоча існують і чоловічі, і жіночі портмоне, все ж як правило, портмоне - чоловіча річ, жінки використовують гаманці - в яких можна зберігати і дрібні гроші, і дрібні речі.

Спокійно! Це не дискримінація! Просто так склалося історично. Штани та портмоне одним, спідниці та гаманці - іншим. Хоча останні вже давно почали з успіхом приміряти на себе і штани, і портмоне, і  інші «атрибути» сильної статі. І спробуй тепер доведи, де чії речі та звички.

Ой, здається, ми відійшли від теми, вибачте. Про це в розділі Консультації Скрині у статті Портмоне чи Гаманець.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Барсетки

Хоч як би чоловіки не жартували про жіночі сумочки та про можливості їхнього вмісту, та тут вимушені раптом зробити серйозне обличчя і спробувати перевести розмову на іншу тему.

Так! Барсетка! Це та річ, куди можна покласти все! Документи, візитниці, портмоне, ключниці, окуляри, штопори, бутерброди на обід, телефон, печатку фірми, водійське посвідчення, абонемент до спортивного залу, фото дружини, електронну книжку. Іноді бувають барсетки, в яких навіть парасольку покласти можна.

Так що, чоловіки, чим ваша барсетка від жіночої сумочки відрізняється? Лише фасоном та назвою.

Тому припиняємо жартувати, припиняємо...

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Клатчі

Жіночий клатч - невеличка жіноча сумочка, або великий жіночий гаманець. Можна використовувати з різною метою. При необхідності туди можна вмістити практично все

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Паски

Чому паски розташовані у галантереї? Бо це не ті паски, що на Великдень печуть!

Пасок (ім., ч.р.) - зменш.-пестл. до пас: те, чим підперізують одяг по талії (ремінь, шнур, пояс).

Не плутайте із паскою

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...


Манікюрні набори

Здавалося б, що за диво - підстригти нігті. Раз, два і готово. Що під руками є, тим і зрізав. Е ні. Руки повинні мати охайний вигляд. Не тільки помиті, а й з красиво обробленими нігтями. Тобто з манікюром. Манікюр це перш за все правльна обробка. Фарбування навіть не обов’язкове. Тому робити манікюр можуть не тільки жінки, а й чоловіки. Щоправда, побачити чоловіка у манікюрному салоні можна так само часто, як і депутата-олігарха на засіданні Верховної Ради, тобто майже ніколи. Але десь глибоко в душі вони згодні, що ходити туди потрібно, то просто соромляться (це про чоловіків, а не про депутатів).

Ну а ті, хто соромиться, можуть подарувати своїй дружині манікюрний набір і тишком-нишком іноді й самому ним користуватися.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів