Оздобити подарунок

Як дарувати подарунки

 

Дарувати подарунки, сувеніри можна по-різному. Можна просто тицьнути до рук куплену річ, можна вручити урочисто під підготовлену завчасно (за кілька хвилин до входу до квартири) промову.

«Так, наступного тижня у Н. день народження! Ну, ще є час обдумати і пошукати подарунок...»

«Ой, так це вже ж завтра!»

Аж ось і завтра прийшло, і дорогою до Н. забігаємо до магазину подарунків, швиденько вибираємо щось оригінальне за ціною «і щоб не образився, і щоб не занадто», кидь до пакету, що пропонують на касі і мерщій на вихід через відділ квітів. Ні, ще три хвилини - оригінальну листівку купити із серії «прикольний малюнок із дурнуватим підписом». Далі прибігаємо, говоримо банальні речі, всовуємо до рук листівку, яка на завтра вже стане безіменною, бо підписати ж не встигли, вручаємо подарунок, одночасно із іменинником роздивляючись що ж воно таке - і за стіл.

Але ж можна перетворити вручення подарунку на цікавий квест, коли винуватець урочистості спочатку бачить «щось чарівне», але під час розгортання до останнього моменту не може визначити, що ж він отримав. В такому випадку і дарування, і розгортання перетворюються на міні виставу, учасниками і глядачами якої є всі присутні. Найцікавіше в цій виставі - дві речі. Що ж все-таки подарували і реакція того, кому це «щось» подарували, після розгортання.

А отже, пакуванню та оформленню подарунка чи простого сувеніра потрібно приділити уваги не менше, а можливо й більше, ніж вибору самого подарунка.

Але часто-густо, особливо у наш швидкий час, на це не вистачає (вибачте за тавтологію) часу. І щоб все ж таки зробити цей день для ювіляра хоч трішечки незабутнім, завітайте до магазину Скриня. Тут не тільки підкажуть який вибрати подарунок чи сувенір, але й допоможуть з оформленням подарунків.

Для пакування і оформлення подарунків, сувенірів ми використовуємо наче стандартні речі - пакувальний папір, кольорові стрічки, банти, коробки та пакети різних форм та розмірів. Але результат виходить нестандартний і унікальний, як індпошив проти ширвжитку.

До оформлення кожного подарунку наші спеціалісти підходять індивідуально і з усією душею. Більш того, сам процес оформлення для вас може стати початком свята, тому отримавши до рук оформлений подарунок, ви вже не зможете мчати стрімголов, а спокійно виберете листівку, в яку впишете теплі слова для іменинника від всього серця.

І це свято запам’ятається для всіх.

А здавалося б - яка різниця, як і в чому дарувати. Але така дрібничка стане віддзеркаленням вашого ставлення до того, до кого ви йдете на свято.

 

 

 

   

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів