Консультації

:: Як правильно підбирати чоловічу білизну

Вибираємо чоловічу білизну

Мода постійно міняється, міняються вподобання людей, тому зараз нікого не здивують чоловіки в косметичних або манікюрних салонах. А отже і рекомендації з вибору одягу для чоловіків теж стають сміливішими та несподіванішими.

Але не завжди потрібно поспішати за такими «рекомендаціями». Іноді потрібно підходити до питання із суто практичної точки зору. А іноді - навіть з анатомічної. Щоб не нашкодити ні вам, ні вашим ще ненародженим нащадкам.

Так, йдеться саме про вибір спідньої чоловічої білизни.

Перш за все потрібно пам’ятати, що температура «там» повинна бути десь на 3-4 градуси нижчою аніж температура тіла. Перегрів яєчок - прямий шлях до зниження кількості та якості сперматозоїдів.

Звісно, в зимовий період не можна забувати й про теплу білизну, бо відморожувати достоїнство теж не годиться. Але якщо говорити про звичайну погоду, то перегріву слід уникати.

Одразу виникне питання - як можна перегріти звичайними не зимовими трусами?

А дуже запросто, якщо знов-таки забути про анатомію чоловіка. Організм має можливість самостійно влаштовувати терморегуляцію: у спеку мошонка опускається, відвисає подалі від тіла, а в мороз - навпаки підтягується щоб зігрітися. І якщо носити труси моделі «плавки», то тим самим ви позбавляєте свій організм можливості самому регулювати температуру у такій важливій частині чоловічого тіла.

Отже, перше правило: білизна повинна бути просторою, не обтягувати, повинен бути простір для маневру.

Друге, що потрібно знати: постійна підвищена вологість теж ні до чого доброго не призведе. І з анатомічної точки зору, і з гігієнічної. А вологість - не тільки результат перегріву  (якого ми вже уміємо уникати), а й результат неправильного вибору тканини. Синтетика не дозволяє отримувати ефективну вентиляцію.

Тому друге правило: білизна повинна бути лише з натуральних тканин, найкращий варіант - бавовна.

На що звертати увагу ще - на якість виробу. Молоді батьки, очевидно знають, а старші можливо пам’ятають, що підгузки та льолі для немовлят роблять неначе навиворіт - швами назовні. Щоб не нашкодити і не натерти ніжну шкіру дитинки. Звісно, що одягати труси навиворіт ніхто не буде, але якщо шви вашої моделі грубі й неякісні, то це теж принесе мало приємних відчуттів в кращому випадку,  і призвести до шкірної алергії в гіршому.

Правило трете: звертайте увагу на якість моделі взагалі та якість і м’якість швів.

Ну а після дотримання цих правил далі вже орієнтуйтеся на свої смаки - обирайте фасон, модель, колір, забарвлення, виробника в решті решт, як вам заманеться.

І найкращий вибір чоловічої білизни як правило - від відомих світових виробників.

Так, для занять спортом потрібні все ж таки труси, що обтягують, а для романтичної (дуже романтичної) вечірки «сімейні труселя» теж не годяться. Та це все короткочасні випадки ношення, тому великої шкоди не буде, якщо натягнути плавки або стрінгі із слоненям, які зможе по достоїнству оцінити партнерша.

Але це вже тема зовсім іншої статті.

 

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів