Цікавинки

:: Nelva - одяг від білоруських виробників

Декілька слів про Нелва

Жіночий стильний одяг під брендом "Nelva" створюється колективом креативних, молодих і талановитих дизайнерів. "Nelva" - це перш за все сучасний і стильний одяг для дівчат та жінок.
Щоб бути впевненою, що на вас одяг сидить бездоганно, що сукню пошито по фігурі, достатньо надягнути підходящу модель з логотипом "Nelva". У дизайнерів, що створюють одяг "Nelva", можна повчитися витонченному смаку, відчуттю стилю та моди, високому професіоналізму. Нелва - стильний, модний жіночий одяг у Києві
Одяг "Nelva" - це перш за все висока якість. Як тканин, так і готових виробів. Тканини використовуються лише сучасні та дорогі. Одяг від компанії Нелва - це вибір модного одягу як на кожен день, так і для свят. Особливо святам дизайнери приділяють особливу увагу, створюючи і моделі для коктейлів, вечірок, і вечірні сукні.
Нелва існує вже понад десяти років, давно завоювала довіру покупців, тому багато стильних киянок знають, де купити жіночий одяг Нелва у Києві. Зазвичай заходять до магазину Скриня, приводять своїх подруг.
Нелва - це і передові ідеї в області моди, і вигідна та продумана цінова політика.

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів