Цікавинки

:: Tiffi - одяг для стильних жінок

Коротке знайомство з історією бренду

Польський бренд жіночого одягу Tiffi (Тіффі, Тиффи) був створений Кшиштофом та Малгожатою Грабовскими 1997 року.

Саме того року була заснована імпортно-експотрна фірма жіночого одягу. Займаючись і до того речовим бізнесом, засновники компанії деякий час робили ставку на імпорт одягу з інших країн, але вже через два роки, а саме 1999 року, фірма почала випускати свої моделі, підписавши угоду з одним крупних китайських виробників одягу.

Кілька років пішло на пошук свого стилю.

Tiffi - бренд жіночого одягу2000 року компанія представляє ринку першу лінію жіночих курток, а 2003 року було остаточно сформовано образ компанії, який ми знаємо сьогодні: з’явилася назва торгової марки - Tiffi (Тиффи, Тіффі) та логотип, який упізнають прихильники одягу цього виробника.

2003 рік став реально стрімким для розвитку компанії: було відкрито 15 фірмових магазинів, був затверджений символ фірми - автомобіль міні-купер, компанія вийшла за межі Польщі, першою країною, з якою вона почала працювати, стала Литва.

Наступний рік продовжив цей стрімкий розвиток - відкривається новий офіс у Ніджице, починається співпраця з німецькою рекламною аґенцією MAD Kommunikation, відкривається перший магазин у Калінінграді.

З 2005 року після отримання диплому за найкращу презентацію на Kiev Fashion компанія починає працювати з українськими підприємцями.

З’являється музика для фірмового диску Tiffi, яку пише німецький композитор Мартін Сток. 2006 року обличчям компанії стає міс Коста Ріка 2005 Леонора Гіменес. Міс Коста Ріка Леонора Гіменез (Leonora Jiménez) 2005 - обличчя бренду Tiffi 2006 рокуА 2007 року - міс Білорусь Катя Литвинова. На цей час компанія має вже понад 100 фірмових магазинів Tiffi, в тому числі вже й у Румунії та Болгарії.

Чим же завоювала серця покупців торгова марка Tiffi, яка вже не один рік представлена в Україні?

Покупців, які знають, де купити жіночий одяг Tiffi у Києві (где купить женскую одежду Tiffi в Киеве), приваблює образ незалежної сильної жінки, що любить одягатися в натуральний жіночий одяг, що має вільний але одночасно класично строгий вигляд.

Індивідуальність стилю плюс модна елегантність створюють враження комфорту будь-де і будь-коли.

Лінія жіночого одягу ділиться на під-колекції: для офісу, для вечірки, для відпочинку та для спорту.

В своїх моделях, які можна купити в Києві в магазині Скриня, Tiffi використовує лише натуральні гіпоалергенні тканини високої якості: віскозу, вельвет, велюр, драп, льон, кашемір, бавовну, шерсть

 

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів