Цікавинки

:: Ексклюзивний жіночий одяг

Жіночий одяг Tiffi

Перша колекція під брендом Tiffi з’явилася 2003 року.

З того часу ця польська марка стала відомою у Європі, отримавши не одну нагороду міжнародних конкурсів.

Tiffi - це бренд для сучасної жінки. Сучасна жінка є символом жіночності, самостійності і готовності до нових звершень. Це жінка успіху, повна пристрасті і чуттєвості, та наділена інтуїцією.
Tiffi орієнтується не на вік жінки, а на якість та спосіб її життя. Сучасна жінка є дієвою, навіть перебуваючи на лоні природи чи в екзотичній подорожі. Кожного дня Tiffi з’ясовує нові потреби жінки, щоб задовольняти їх.

Принципи Tiffi прості, але ефективні - лояльність створює довіру, а довіра гарантує безпеку. Всі стосунки в родині Tiffi побудовані на основі традиційних цінностей. Уміння працювати в команді, приємна атмосфера і особиста відповідальність є основою філософії марки. Історія Tiffi хоча й коротка, але стрімка. І вже сьогодні Тіффі можна купити в Києві.

Колекція Nelva

Жіночий одяг торгової марки NELVA відомий на білоруському ринку з 2000 року. За роки, що промайнули з дня створення, NELVA вже стала відомою і завоювала довіру покупців. Сьогодні ця компанія є одним із провідних білоруських виробників модного жіночого одягу. І в той же час, торгова марка NELVA - це не лише один із найуспішніших брендів, це чудовий світ, в основу якого покладено свіжість ідей та ідеальна якість.

При створенні колекцій враховуються останні тенденції у світовій моді, а також стильові та конструктивні уподобання наших клієнтів. Щороку компанія бере участь у міжнародних виставках та показах. Також організовує шоу-руми для демонстрації нових колекцій

Окрім фірмових магазинів NELVA у Мінську колекції фірми можна придбати також як у інших містах Білорусі, так і у містах Росії та України. Зокрема, купити жіночий одяг Нелва у Києві можна у одного із дистрибуторів продукції NELVA в Україні - супермаркеті «Скриня».

На сторінках сайту ми будемо ділитися з читачами інформацією про компанію.

Також регулярно будемо публікувати нові колекції, зокрема рекомендуємо колекцію жіночого одягу Нелва 2013 року

Магазин «Скриня» дякує Богдану Гдалю за дозвіл використання шрифту Велес.

Счетчик PR-CY.Rank каталог сайтів